Kunststofkozijnen door Bouwtotaal

Bij Bouwtotaal hebben wij een jarenlange ervaring opgebouwd met het monteren van kunststofkozijnen. Veel mensen kiezen voor kunststofkozijnen omdat zij naast luxe ook gemak willen ervaren. Bij Bouwtotaal kan jij jouw kozijnen op maat laten maken en kan je kiezen in welke kleur je de kozijnen wil hebben. Het laten plaatsen van kunststofkozijnen is een hele duurzame, veilige en budgetvriendelijke investering! Wij maken een passende oplossing in dezelfde stijl als jouw woning. Iedereen die een kunststofkozijn laat plaatsen doet dit met een andere reden. Bij sommige klanten van ons gaat het om de lange levensduur van het kunststof, terwijl het bij andere gaat om de isolatie die het biedt. Een mooi kozijn kan de hele look van jouw woning of gebouw veranderen, en dat de kunststof kozijnen er plastic uit zouden zien is niet meer aan de orde. De houtimitaties in de kunststofkozijnen zijn niet meer van echt te onderscheiden. Het is mogelijk om te kiezen voor een hele andere look, aluminium of een speciale kleur? Wat jouw wens ook is, Bouwtotaal helpt je met plezier verder!

Isolatie en veiligheid met de kunststofkozijnen van Bouwtotaal

Het belangrijkste aan de kunststofkozijnen is de duurzaamheid van de kozijnen, de lange levensduur samen met de hoge isolatiewaarde zorgen voor een hele duurzame optie. De kunststofkozijnen voldoen aan de strengste isolatienormen, hierdoor kan jij verschillende voordelen ervan ervaren. Kunststofkozijnen hebben een bepaalde isolatiewaarde, hoe lager de waarde hoe beter de isolatie is. De U-waarde van kunststofkozijnen zit tussen de 1U < 2U maar dat ligt aan het merk van de kozijnen. Kunststofkozijnen zijn de perfecte optie voor energie neutrale gebouwen en ruimtes. Hierdoor ben jij verzekerd van topcomfort op thermisch en akoestisch gebied, en je hebt ook nog eens lagere energiekosten.

Naast de isolatiewaarde is veiligheid ook een hele belangrijke reden om kunststofkozijnen aan te schaffen. En wij begrijpen dat heel erg goed, niets is fijner als een veilig gevoel en genieten van de rust in jouw woning of ruimte. Jij hebt in je woning of ruimte genoeg van grote waarde dat jij wil beschermen. Dan hebben wij goed nieuws met betrekking tot kunststofkozijnen, deze worden standaard verwerkt met staal en zijn voorzien van inbraakwerende sluitnokken. Het is gewoon heel erg veilig!

Kunststofkozijnen op maat, dit merk je ook in de prijs van de kozijnen

Het is heel erg jammer, maar wij kunnen niet zomaar een prijs geven aan de kunststofkozijnen. De kozijnen worden op maat voor jou gemaakt, en er zijn dus verschillende onderdelen die de prijs kunnen bepalen. Onderdelen zoals stijl, vorm, kleur, glas en andere extra opties kunnen zorgen voor een hogere prijs. Wij luisteren naar jouw wensen, de keuze ligt volledig bij jou. Jij kan het dus eigenlijk zo duur maken als je zelf wil. Wat jij ook kiest, onthoud dat investeren in en kunststofkozijn een duurzame investering is. Vraag snel en gemakkelijk een offerte aan!

Onze focus ligt op tevreden klanten

Tijdens de productie en de montage worden er hele strenge controles uitgevoerd om de kwaliteit van de kozijnen zo hoog mogelijk houden. De afwerking is uitgevoerd door één van onze experts, en dat merk je. Onze experts komen niet voor verassingen te staan, dit komt doordat de fabriek de kozijnen op maat heeft gemaakt. Tijdens de montage door onze experts volgen wij alle richtlijnen op! Wij hebben respect voor de regels en jouw wensen, deze onderdelen combineren wij om tot een uitstekend eindresultaat te komen.

Verschillende ramen in onze kunststofkozijnen

Een belangrijke vraag voor onze experts is wat voor raam jij wil hebben in het kozijn? De keuze ligt bij jou! Er zijn drie verschillende mogelijkheden om je kozijn te openen. Een valkozijn, draairaam of draai-kiepraam, het is allemaal mogelijk bij Bouwtotaal.
Draai-kiepraam
Deze ramen kun je op twee verschillende manieren openen: Het raam volledig opendraaien of enkel kiepen zoals een valkozijn.
Valkozijn
Een valkozijn, ook wel kantelkozijn genoemd, valt naar binnen open en als je het kozijn dus kiept dan valt het bovenaan naar binnen open tot klein kiertje. Een mooie optie om een kozijn te laten openen.
Draairaam
Deze ramen kunnen volledig open, jij kan zelf kiezen of je beide ramen geopend wil hebben of één kant. Jij kan het zelf bepalen.

Neem contact op met Bouwtotaal voor jouw kunststofkozijnen

Bouwtotaal is elke dag bezig met het plaatsen van de nieuwste kunststofkozijnen in woningen en andere gebouwen. Wij willen jou ook helpen hierbij! Maak je huis duurzamer, veiliger en ook een stukje mooier. Kies voor Bouwtotaal voor je nieuwe kunststofkozijnen, en ga in gesprek met de experts van Bouwtotaal. Jouw wensen moeten duidelijk gemaakt worden aan ons, dit kan door een telefonisch gesprek, via de mail contact of maak een afspraak om persoonlijk met ons in gesprek te gaan.

HBI kozijnen door Bouwtotaal
Kunststofkozijnen renovatie door Bouwtotaal
In Hoogeveen Kunststofkozijnen geplaatst door Bouwtotaal