Onderhoud van je woning in Drenthe

Bij Bouwtotaal hebben wij alle onderhoudswerkzaamheden in en rond om het huis voor jou klaarstaan, onze experts zijn ervaren en gaan altijd voor kwaliteit. Dat zie je en dat merk je in de manier waarop er gewerkt wordt door onze experts. Heeft jou woning onderhoud nodig? In de vorm van nieuwe dakgoten of vernieuwing/onderhoud van de kozijnen. Dan kan je bij Bouwtotaal in gesprek gaan om jouw wensen op het gebied van onderhoud duidelijk te maken. Wij kijken met jou mee naar de verschillende onderdelen die onderhoud nodig hebben. Samenwerking is heel erg belangrijk in het proces van onderhoud en renovatie van woningen.

Welke vormen van onderhoud aan jouw woning?

Wij willen jou helpen met het onderhouden van de woning of het gebouw. Hierdoor kunnen wij verschillende soorten onderhoud voor jou uitvoeren, wij zijn gespecialiseerd in verschillende manieren van onderhoud! Van het onderhoud dat veel vaker gebeurd zoals gevelonderhoud tot minder voorkomende onderhoudswerkzaamheden. Naast deze vormen van onderhoud kunnen we onder andere de volgende soorten onderhoud voor u uitvoeren:

  • Onderhouden van schilderwerk
  • Onderhouden van het dak
  • Kozijnen onderhouden

Het maakt niet uit met welk soort onderhoud maar wij streven ernaar om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden en jou een eindresultaat te leveren van het onderhoud dat volledig voldoet aan de wensen die je op voorhand had. Bouwtotaal zorgt er met een persoonlijke aanpak voor dat het onderhoud secuur en snel wordt uitgevoerd.

Wij helpen ook met groot onderhoud en zelfs hele aanpassingen van woningen

Naast de particuliere onderhoud van woningen en gebouwen zijn wij ook aan het werk in opdracht van gemeenten en woningbouwverenigingen. Deze opdrachten bestaan aan het aanpassen van woningen en onderhoud. Jij kunt hierbij denken aan het weghalen van drempels, het plaatsen van leuningen op bepaalde plekken, maar ook een hele complete zorg unit plaatsen naast een woning. Het mooiste bij Bouwtotaal is dat wij ingeschakeld kunnen worden om jouw woning onderhoudsarm te maken, zodat jij op je oude dag eigenlijk geen tijd meer kwijt bent aan het onderhouden van een woning of gebouw. Wij doen dit onder andere door het gebruik maken van onderhoudsvrije materialen.

Maak een afspraak met Bouwtotaal en wij keken wat we voor jou kunnen betekenen

Heb jij interesse om met ons al jouw plannen te bespreken? Neem dan snel contact met ons op om een moment in te plannen dat wij langskomen. Wij kijken hoe wij jou van dienst kunnen zijn, maar jij mag ook jouw wensen doorgeven aan onze experts.

Renovatie van kozijnen
Onderhoudsvrije kozijnen bij Bouwtotaal
Onderhoud van een woning door Bouwtotaal