Verbouwen in Drenthe met Bouwtotaal

Op dit moment zijn er heel veel nieuwbouwprojecten die lopen in Drenthe, appartementen, huizen en zelfs hel flats worden gerealiseerd om het woningtekort op te vullen en te zorgen dat iedereen in Nederland een fijne plek heeft om te wonen. Iedereen is op een gegeven moment wel op zoek naar iets nieuws, dat heb jij zelf misschien al wel eens meegemaakt. Jij woont nu een aantal jaren al in jou huidige woning, maar het begint toch weer te kriebelen! Nieuwe woonstijlen en interieurstijlen komen voorbij via social media, dit triggert jou om na te denken over een eventuele verbouwing en verandering van jouw interieur. Maar waar begin je dan? De eerste stap in het proces is jouw wensen op papier krijgen en zorgen dat jij duidelijk hebt wat jij wil bereiken met een eventuele verbouwing. Bij Bouwtotaal zijn wij ervaren in het realiseren van de grootste verbouwingen in Drenthe.

Verschillende manieren van het verbouwen van een woning

Bij Bouwtotaal hebben wij jarenlange ervaring met het verbouwen van woningen. Jij kan op verschillende manieren jouw huidige woning gaan verbouwen, het kan een hele grote aanpassing zijn wat ervoor zorgt dat de hele woning verandert of een kleinere verbouwing waarbij je één ruimte laat verbouwen. Natuurlijk zien wij vaker de vraag naar een bepaalde verbouwing. Wij kunnen zelfs een top-5 maken van de verbouwingen die wij het vaakst uitvoeren:

  1. Isoleren, renoveren of moderniseren van jouw bedrijf of woning
  2. Het samentrekken van verschillende ruimtes
  3. Het plaatsen van dakkappelen, nieuwe dakgoten en het vernieuwen van daken
  4. Aanbouwen van bijkeukens, slaapkamers en bedrijfsruimtes
  5. Verbouwen van de badkamer

Naast deze top-5 is het natuurlijk ook mogelijk voor ons om andere verbouwplannen te realiseren! Jij kunt jouw wensen doorgeven en wij gaan hiermee aan de slag, naast de huidige verbouwingen staan wij altijd open voor nieuwe uitdagende opdrachten. Wacht niet met het contact opnemen met Bouwtotaal!

Wij verbouwen elke week in Drenthe

In Drenthe zijn wij al lange tijd actief met het verbouwen van woningen en andere ruimtes. Verschillende verbouwingen zijn al succesvol gerealiseerd en hierdoor weten wij als geen ander hoe wij een proces van verbouwen in goede banen kunnen leiden. Tuurlijk gaan er wel eens dingen fout, maar het omgaan met deze problemen en zorgen voor een oplossing is hetgeen wat ons onderscheid van de andere bouwbedrijven in de omgeving. Ga in gesprek met Bouwtotaal om te genieten van onze ervaring en kwaliteit in ons werk.

Neem contact op met Bouwtotaal voor jouw verbouwing

Bouwtotaal staat elke dag voor jouw bouwplannen klaar, neem direct contact met ons op om jouw wensen door te spreken. Jouw wensen en behoeftes staan centraal in het proces van de verbouwing, wanneer jij duidelijk bent in het proces luisteren wij heel erg goed naar jou. Jij kunt ons ook telefonisch bereiken of via de mail.

Dakrenovatie door Bouwtotaal
Verbouwingen door Bouwtotaal