Werkwijze

Werkwijze Bouwbedrijf Bouwtotaal

Maatwerk is het sleutelwoord in de werkwijze van Bouwtotaal. Voor het bouwbedrijf, nabij Hoogeveen, is elk project een nieuwe klus die maatwerk verdient. Uw bouwwensen staan centraal en daarom denkt Bouwtotaal op alle fronten met u mee. Mocht de eerste schets u aanstaan, dan wordt een gedetailleerde tekening gemaakt, waarop uw dromen in beeld worden gebracht.

Deskundig advies

Het deskundige advies van bouwbedrijf Bouwtotaal gaat verder dan meedenken over uw renovatie, verbouwing, nieuwbouw of onderhoudsklus. Het bouwbedrijf weet namelijk ook alles over het aanvragen van een bouwvergunning en wettelijke voorschriften. Wij begeleiden u hierin graag.

Schoon werken

Bij een bouwproject komt stof en puin vrij. Dat is niet te voorkomen. Wij begrijpen heel goed dat u zo min mogelijk overlast wilt ondervinden van de werkzaamheden. Aan het einde van elke werkdag laten wij de bouwlocatie daarom zo schoon mogelijk achter. Onze specialisten van Bouwtotaal hebben bovendien geen 8 tot 5-mentaliteit. Moeiteloos werken we wat langer door om het project naar ieders tevredenheid af te ronden. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact opnemen

Recente projecten


Werkwijze
Nieuwbouwwoning Zwiggelte

Nieuwbouwproject in Zwiggelte met kunststof kozijnen

Werkwijze
Villaparc Schoonhovenseland

Nieuwbouw beheerderswoning met loods en ingang receptie

Werkwijze
Nieuwbouw werkplaats Martens

Nieuw bouw werkplaats auto bedrijf Martens Hollandscheveld